Inilah Akibat Serius Gunakan Minyak Cenuai Yang Kononnya Bebas Unsur Si’hir Dan Syi’rik!

Apasaja pun yang kita mahukan mintalah pada ALLAH, jika kita minta bantuan minyak tuan/puan pun dah boleh agak apa hukumnya…

Assalamuialaikum dalam kisah ni pula seorang perempuan akan berkawin tidak lama lagi telah terkena minyak cenuai di mana beliau seperti melupakan bakal suaminya…bakal suaminya telah membawa wanita ini untuk berubat dengan saya, apabila saya ruq’yah keluar lah j’in itu dan berlaku dialog di mana ji’n itu mengaku ia datang dari minyak cenuai yang di kenakan kepada wanita itu untuk kepentingan dari pihak lain…alhamdullilah dengan izin Allah beliau dah sihat kembali…

Ok kita lupakan kisah tue…saya akan menceritakan tanda tanda sesiapa yang terkena minyak cenuai ataupun minyak dagu ke senyoyong kesan tetap sama…menyusahkan aje…banyak dalam internet menjual minyak cenuai ada mengatakan minyak di buat untuk pelaris, pengasih, mengikat kasih sayangla…bagi saya semuanya tetap salah kerana ia adalah si’hir Mahabbah dimana ia digunakan tanpa kerelaan pada diri si sakit…syi’rik tue bagi saya org tue yang buat kalau laki dayus…kalau perempuan sama dayus bingung n ban’gang tak de keyakinan…lebih lebih laki takde burung…

Bagi saya kalau terkena cenuai ni kita akan lupa anak bini, laki jika yang berkawin…jika tidak berkawin lupa tunang pastue nafsu macam kuda la…asyik ingat orang yang membuat kita…bila pandang bulan nampak la org yang buat…kita akan nampak bulan itu menyerupai org yang melakukan si’hir minyak cenuai dan asyik merindui org tue seperti pungguk merindukan bulan…selalu org yang terkena dia tak ingat keluarga…ia bole di katakan si’hir pemisah la…dalam satu kes pernah saya rawat si mangsa sanggup membeli sebiji pajero pada seorang lelaki yang menggunakan minyak cenuai kepada mangsa dan memberi wang banyak padahal ia baru kenal 2 minggu…

Kesan minyak itu menjadi kuat apabila kita lihat tibanya bulan penuh mangsa yang terkena minyak tersebut akan hilang ingatan pada kaum keluarga…jika minyak itu tidak dapat menguasai mangsa…si mangsa selalu pening kepala bila tiba bulan penuh…

Solat tue usah cerita lah kalau terkena susah nak solat…jika terkena jika tidak di ubat dengan betul mangsa bole ma’ti dan gi’la itupun dengan izin ALLAH s.w.t…

Untuk pengetahuan jika mangsa dapat melihat rupa yang membuat di bulan maknanya kesan minyak tue dah kuat menguasai mangsa…

CINTA TIDAK BOLEH DIPAKSA

Ramai sebenarnya kaum lelaki dan juga perempuan yang pernah hubungi kami semata-mata untuk meminta bantuan mengejar cintanya yang tidak berbalas.Alasan popular adalah “Saya suka pada dia.Boleh tak buat dia lembut hati terima saya?”

Nasihat kami adalah :

1) Dalam rawatan Islam TIADA amalan pengasih.Rawatan Islam khusus untuk merawat sa’kit dan juga penyakit.
2) Si’hir pengasih HARAM dalam Islam.Bahkan boleh menyebabkan mangsa jatuh sa’kit angkara sih’ir tersebut.
3) Apakah perasaan anda jika orang si’hir anda pula supaya anda terima dia padahal anda tidak pernah mencintainya?
4) Berdoalah kepada Allah,dan berusahalah pada kadar yang munasabah.Jika cinta masih ditolak, maka redhalah.Mungkin ada hikmahnya.

Tambahan : Jika cinta yang memang pernah hadir tapi tiba-tiba sahaja hilang secara drastik dan aneh, kemudian anda syak angkara si’hir maka orang yang disyakki terkena si’hir perlulah diruqyah terlebih dahulu.

Sumber: https://pusatrawatanhikmah2uslim.blogspot.com/2011/11/minyak-cenuai.html

PENAFIAN: HARMAGIDUN TIDAK PERNAH SAMA SEKALI MEMBAWA BERITA FAKE ATAUPUN HOAX SEKADAR UNTUK DAPATKAN HYPE ATAUPUN VIRAL, SEMUA ARTIKEL YANG DISIARKAN DISINI ADALAH UNTUK KITA SEMUA MUHASABAH DIRI DAN PERSIAPKAN DIRI UNTUK CABARAN GETIR YANG BAKAL MENDATANG….

Ini adalah perkongsian ilmu dan info semata-mata, tidak berniat cetuskan pa’nik atau ketidaksenangan dalam kalangan masyarakat. HARMAGIDUN tidak bertanggungjawab terhadap segala komen nega’tif berbaur cemu’han, ma’kian atau cac’ian terhadap seseorang individu atau sesuatu organisasi…

Alhamdulillah semoga perkongsian ini mendekatkan kita dengan ALLAH maha pencipta, dan sentiasa mengingatkan kita dengan ma’ti dan qia’mat yang tiba pada bila-bila masa. Harap tuan/puan dapat like dan share artikel ini kepada rakan-rakan lain mudah-mudahan bertambah ilmu kita bersama!

Sampaikanlah walau hanya sepotong ayat

> HARMAGIDUN<

Untuk pelbagai info lain boleh join grup dan layari laman web dan follow telegram dibawah:

Join grup Pesan Bonda dengan Klik >>> PESAN BONDA <<< untuk mengimbau kembali segala petua serta pesanan bonda dan ayahanda kita sejak kita kecil hingga dewasa

– Bagi yang ingin belajar cara trading saham secara PERCUMA boleh layari laman web https://entrybiru.com/
– Untuk mengikuti kelas intensif khas saham secara PERCUMA di telegram boleh join channel telegram https://t.me/EntryBiru
– Bagi mendapatkan sebarang info dan bahan pengajaran dan pembelajaran kurikulum sekolah rendah dan menengah boleh layari laman web https://sumberpendidikan.com/
– Untuk mendapatkan updet terkini secara lebih pantas dan mesra pengguna dari web sumberpendidikan boleh join channel telegram https://t.me/sumberpendidikan
– Sedang mencari tawaran kerja kosong kerajaan, GLC atau swasta? Layari https://travula.com.my/

Jangan lupa klik >>> DIET APA HARI INI  <<< untuk dapatkan tips dan perkongsian percuma untuk kurus langsing lagi sihat setiap hari! 🙂

Semoga ALLAH permudahkan segala urusan kita tidak kira dalam apa jua bidang diceburi. Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.