Pawang D4kwa Dapat Lihat Dan Lukis Individu S1hir Ustaz Kazim, Tak Sangka Ada Banyak M4khluk!

Tak Sangka Ada Banyak M4khluk

Sebelum ini, Ustaz Kazim telah mendedahkan keadaan dirinya yang dipercayai terkena sihir dan mengatakan seramai enam individu telah tampil bersemuka dengannya untuk meminta maaf kerana menyi’hir dirinya.

Susulan itu, tular video TikTok @official_neopawangdiraja dimana dia membuat pendedahan berkenaan orang yang meny’ihir Ustaz Kazim. Menerusi video tersebut, dia telah melukis 4 individu berbeza yang menyi’hir Ustaz Kazim dengan cara berbeza.

Sosok yang pertama ialah seorang wanita bertudung dan didampingi oleh makhluk berupa h4ntu p0cong bermata hijau, manakala sosok kedua ialah seorang lelaki berkopiah menggunakan barang si’hir seperti rambut, j4rum dan tisu peluh m4ngsa.

Bagi sosok ketiga pula ialah seorang du’kun dari Indonesia dimana mempunyai lemb4ga hitam sebagai lemb4ga suruhannya dan sosok keempat ialah seorang du’kun asli yang menggunakan katak dan j1n harimau belaannya.

Sumber gambar : Lobak merah

Menurut lelaki tersebut, dia tidak mengenali individu-individu yang dilukisnya dan tidak berniat untuk menuduh mana-mana pihak. Tambahnya, lakaran yang dikongsikan adalah sebuah lakaran gh4ib yang terhasil daripada gerak yang Maha Kuasa.

Perkongsian tersebut telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen berasa terk3jut dengan perkongsian tersebut. Malah, ada juga segelintir netizen mempersoalkan kebenaran pada lukisan tersebut.

Video yang viral: Pawang Dedah & Lukis Individu S1hir Ustaz Kazim Elias

Akan tetapi, ada juga netizen mengatakan bahawa cara perub4tan seseorang itu berbeza dan mungkin lelaki itu memang memang boleh melihat benda ‘gh4ib’ tersebut.

Tidak hanya itu, segelintir netizen juga mendoakan agar kesihatan Ustaz Kazim kembali pulih dan kesemua s1hir berjaya dibuang. Di akhir video, lelaki tersebut menasihati orang ramai agar sentiasa berwaspada dengan sesiapapun.

Sumber : Vocket

Leave a Reply

Your email address will not be published.