Wanita Terkejut, Kucing Kesayangannya Yang Sedang Sarat Mengandung Ditemui M4ti Dalam Keadaan Keempat-Empat Kakinya Dip0tong

Keadaan Keempat-Empat Kakinya Dip0tong

Kadang-kadang ada sahaja berita yang kita terima tentang penga’niayaan haiwan di serata tempat. Keke’j4man pada bin4tang seakan tiada n0ktah, ia berIaku di dalam dan juga diIuar negara, Ianya adalah sesuatu yang mesti dibendung.

Haiwan juga adalah makhIuk yang berhak hidup dengan aman dimuka bumi ini. Entah apa yang tidak kena, pengan1ayaan terhadap haiwan sentiasa berIaku dan bagaikan tiada nokt4hnya.

Tiada apa yang mampu digambarkan 0leh pemilik yang kehiI4ngan haiwan kesayangan mereka, apatah lagi ia sudah pun diangg4p sebagai ahIi keIuarga sendiri.

Sama seperti yang dialami oleh pengguna Twter yang mend4kwa kehiI4ngan kucingnya dalam keadaan yang begitu menye d1hkan.

Menerusi perk0ngsian Salina, dia kesaI dengan perbuatan indiv1du yang menyebabkan kem4 tian kucing kesayangannya. Apa yang lebih menyayat hati, kucingnya itu mat1 dalam keadaan berbadan dua.

“Harini kucing sendiri kena..”

Menurut Salina, kaki kucingnya yang sedang bunt1ng itu dip0tong sehingga pu’tus. Menceritakan detik kejd1an itu, Salina yang sedang berada di pejabat sangat terk3jut sejurus mendapat panggiIan yang menyatakan bahawa kucingnya telah m4ti, ditinggalkan dalam kotak di belakang kereta.

“Macam tul4ng ayam yang ditarik dagingnya. Kucing saya yang m4ti tu namanya Cantik, tengah sarat meng4ndung,” ujar Salina ketika ditemui Mstar.

Menurut gadis itu lagi, ahli keluarganya turut bers3dih dan menggigil setelah melihat sendiri keadaan kucing tersebut.

Salina telah melap0rkan kejdian itu kepada pihak p0lis bagi mendapatkan keadiIan buat kucingnya. AIangkah luIuh hatinya kerana kucing itu bukan m4ti dalam keadaan biasa tetapi dengan cara yang sangat kej4m.

Apalah dosa sang kucing sehingga ada yang tergamak memperlakukannya sedemikian. Semoga pelakunya mendapat balasan yang setimpal dengan kekej4mannya!

Sumber : imuslimnetwork

Leave a Reply

Your email address will not be published.