Menderita Perut Besar Dipenuhi Na’nah, Kucing Ditem’bak Oleh Individu Tidak Bertanggungjawab Menggunakan Sena’pang Angin

Kucing Menderita Perut Besar Dipenuhi Na’nah

Kucing seringkali menjadi pilihan sebagai haiwan peliharaan kesayangan kerana sifatnya yang jinak dan telatah mereka yang comel lalu mampu menambat hati sesiapa sahaja. Namun, masih ada individu yang tidak berperikemanusiaan, sanggup menyakiti kepada haiwan ini.

Dalam satu video yang tular di media sosial beberapa hari lepas menunjukkan seekor kucing berwarna putih bertompok oren mengalami masaIah perut yang membesar hingga kelihatan meng3rikan. Lebih memiIukan, haiwan berkenaan juga dilihat mengalami kesuka’ran untuk berjalan. Pada awalnya, tiada sesiapa pun tahu punca yang menyebabkannya mende’rita sedemikian rupa.

3 das peIuru di dalam perutnya

Apabila dibawa bertemu pakar, barulah mereka mengetahui bahawa perut kucing ini dipenuhi na’nah, didakwa ditem’bak oleh individu tidak bertanggungjawab dipercayai menggunakan sena’pang angin.

Kucing ini diseIamatkan oleh pemilik pusat perlindungan haiwan iaitu dikenali sebagai Rumah Singgah Clow. Di pusat perlindungan ini, mereka telah membuka dana untuk membantu kucing betina ini mendapatkan rawatan selanjutnya.

Kucing ini akhirnya berjaya diselamatkan melalui pembe dahan. Ketika na’nah dikeluarkan daripada perutnya, doktor turut menemui 3 butir pel’uru yang dikesan lebih awal melalui imbasan x-ray.

PeIuru yang masuk dalam perutnya

Menjengah diruangan komen, rata-rata warganet melahirkan rasa syukur kerana pende’ritaan si bulu comel ini berakhir. Mereka juga tidak menyangka ada manusia yang tergamak melakukan tindakan kejam sedemikian dan sanggup melayan haiwan ini sebegitu rupa.

Selepas penderit’aannya hilang, kucing ini bakal dijaga oleh seorang individu yang baik hati. Bagaimanapun, kucing ini hanya akan bertemu dengan tuan baharunya selepas tempoh rawatannya berakhir.

Video yang tular :

Menderita Perut Besar Dipenuhi Na’nah, Kucing Ditem’bak Oleh Individu Tidak Bertanggungjawab Menggunakan Sena’pang Angin

Sumber: Rumahsinggahclow

Leave a Reply

Your email address will not be published.