Bekas Isteri Tidak Mahu Rujuk Semula, Lelaki Mengamuk Simbah Asid! Anak 2 Tahun Melecur 100%

Bekas Isteri Tidak Mahu Rujuk Semula, Lelaki Mengamuk Simbah Asid! Anak 2 Tahun Melecur 100%

Bagaikan mimpi ng3ri buat seorang wanita yang dikenali sebagai Seri apabila dia sekeluarga disimbah asid oleh bekas suami gara-gara menolak permintaan untuk dirujuk semula selepas mereka berpisah tiga tahun yang lalu.

Meng4muk bekas isteri tak nak rujuk semula

Keputusan untuk berpisah itu dibuat setelah dia sudah tidak tahan menjadi m4ngsa kekej4man si suami. Malah, dia turut dilayan dengan teruk sepanjang mereka berkahwin.

Difahamkan, lelaki berkenaan juga dikatakan culas untuk membayar nafkah.

Walau bagaimanapun, bekas suaminya itu mengajak untuk mereka rujuk semula selepas mereka bercerai tetapi wanita terbabit tidak mahu.

“Kalau dia makan pun tak fikir pasal anak dan dia fikir pasal diri dia sahaja. Saya dah penat jadi saya minta cerai…” 

Menurut si isteri, bekas suaminya seorang yang hanya mementingkan diri sendiri sahaja.

Lebih mengejutkan, tanpa disangka-sangka, lelaki terbabit sanggup datang ke rumah pada pukul 3.00 pagi untuk menyimbah asid kepada keluarga wanita berkenaan termasuklah bekas mentua dan anaknya kerana b3rang dengan penolakan bekas isterinya..

“Kalau orang baru bangun tidur kan tak sedar dan tak boleh nak buat apa-apa. Lepas tu dia(bekas suami) tiba-tiba simbah asid.”

Anak melecur 100%

Difahamkan, ketika kejadian berlaku, masing-masing dikatakan sedang tidur lena di ruang tamu sebelum disimbah dengan asid. Susulan daripada itu, mereka tidak sempat mencari perlindungan. Lebih piIu lagi apabila anaknya berusia dua tahun meIecur hampir 100 peratus sehingga tidak sedarkan diri. Manakala wanita terbabit meIecur 80 peratus dan ibunya pula 60 peratus.

“Masa dia bertindak demikian, anak ada di tepi. Saya panik dan cuba lindungi anak kerana takut dia terkena ‘air keras’ tersebut. Saya tidak sedar anak sudah disimbah dahulu. Saya dan ibu berlari ke bilik air untuk membersihkan badan dan meminta tolong tapi ketika itu belum ada yang datang.

Ketika orang-orang datang, bekas suami sudah melarikan diri.”

Ujarnya lagi, dia terus ke bilik air untuk membersihkan dirinya daripada terkena simbahan asid sebelum penduduk kawasan perumahan datang untuk membawa mereka ke pusat perubatan.

Ketika dibawa ke Hospital, anaknya sudah tidak sedarkan diri.

“Ketika dibawa ke rumah sakit, anak saya sudah tidak sedarkan diri..

Sekarang badan dah rasa okay sikit cuma tengah tunggu kesan melecur tu kering.”

Walau bagaimanapun, Seri telah melaporkan kejadian berkenaan kepada pihak p0lis, namun bekas suaminya itu telah melarikan diri dan kini menjadi buruan pihak polis.

“Keadaan makin baik cuma tinggal buat pembed4han plastik untuk betulkan wajah. Mata pada awalnya tak boleh nampak tapi sekarang dah boleh nampak.”

Seri berkata, keadaannya semakin membaik dan hanya menunggu masa untuk menjalani pembed4han plastic untuk membetukan kembali wajah yang r0sak.

Semoga keluarga ini cepat sembuh daripada tr4uma m3ntal dan fizikal serta susp3k segera di tangkap dan diberikan hu’kuman setimpal perbuatannya..

Video : Tidak Mahu Rujuk Semula, Suami Simbah Asid Padan Anak Isteri 

Sumber : Pratiwi Noviyanthi

Leave a Reply

Your email address will not be published.