Terdengar Bisikan Halus Memberitahu Ibu Sembah BerhaIa, Anak KeIar Leher Ibu Sampai M4ti

Terdengar Bisikan Halus, Anak KeIar Leher Ibu 

Sebelum ini, diIaporkan seorang wanita warga emas m4ut selepas dipercayai dikeIar anak sulungnya di Kampung Paya Luboh, Tangga Batu, Melaka, semalam.

Menurut lap0ran, lelaki berkenaan yang merupakan seorang penganggur mendakwa bertindak sedemikian selepas terdengar suara halus memberitahu mngsa telah menyembah berhaIa.

2 tik4man di leher

Memetik lap0ran Kosmo!, dalam kejadian kira-kira pukul 2.50 petang itu, mngsa, Rozizah Md. Dom, 63, meninggaI dunia di lokasi dengan dua kesan tik4man di leher.

Ketua P0lis Melaka, Datuk Zainol Samah berkata, pihak p0lis menerima panggilan berhubung kejadian pada pukul 3.05 petang dan sepasukan pegawai dikejarkan ke lokasi.

Menurutnya, hasil pemeriksaan dalam sebuah bilik menjumpai m4yat seorang warga emas dengan kesan tik4man di bahagian kiri serta kanan leher dipercayai dilakukan oleh ahli keluarganya sendiri.

Kita berjaya menangkap susp3k yang berada di lokasi dan hasil soal si4sat dia mengaku telah menik4m m4ngsa menggunakan pis4u pemotong sayur.

Katanya sebelum kejadian dia terdengar bisikan halus memberitahu warga emas itu menyembah berhaIa.

Dis3rang ketika baru selesai mandi

Tambah Zainol, susp3k dan m4ngsa tinggal bersama dengan seorang lagi anak perempuannya berusia 30-an. M4ngsa dis3rang ketika baru sahaja selesai mandi.

Selepas ditik4m, difahamkan m4ngsa masih bernyawa dan susp3k telah menyerahkan pis4u itu kepadanya, namun wanita itu mencampakkannya ke luar tingkap bilik.

Kita telah menjumpai senj4ta tersebut yang sepanjang 26 sentimeter.

Hasil semakan lanjut mendapati susp3k mempunyai dua rekod lampau membabitkan kesaIahan d4dah dan sejarah raw4tan psikiatri di H0spital Melaka.

Sumber: Kosmo!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.