Lelaki M4ti DibeIasah Bini, Anak 11 Tahun Jadi Saksi!

Lelaki M4ti DibeIasah Bini

JOHOR BAHRU – Seorang suami ditemui m4ut selepas disyaki dipukuI sehingga mati oleh isterinya sendiri dalam kejadian di kawasan perumahan Flat Nipah, Taman Daya, di sini pagi tadi.

Ketua PoIis Daerah Johor Bahru Selatan, Asisten Komisioner Raub Selamat yang mengesahkan perkara itu berkata, m4ngsa ditemui dalam keadaan terbaring di dalam rumahnya.

Menurut beliau, m4ngsa berusia 44 tahun manakala susp3k pula berusia 35 tahun.

“PoIis mendapat panggilan berhubung kejadian itu pada pukul 7.50 pagi sebelum bergegas ke tempat kejadian. Susp3k dapat diberkas di kawasan sekitar.

“Anak sulung pasangan itu yang berusia 11 tahun merupakan saksi kejadian tersebut,” katanya ketika dihubungi pemberita, di sini hari ini.

Tambah Raub, susp3k akan dir3man bagi membantu sias4tan. Setakat ini motif dan senj4ta digunakan masih dalam sias4tan.

“K3s akan disi4sat mengikut Seksy3n 302 Kanun Kes3ksaan,” ujarnya.

Sementara itu, sumber memberitahu, susp3k dijumpai dalam keadaan kakinya terikat selain terdapat kesan Iebam pada sebelah kanan mukanya.

ANGGOTA poIis mengangkat m4yat lelaki yang dipercayai m4ti dipukuI isterinya dalam kejadian di Taman Daya, Johor Bahru hari ini.

Katanya, susp3k ditahan polis di kawasan sekitar pada pukul 9.40 pagi tadi dipercayai ketika cuba melarikan diri.

Dalam pada itu, jiran kepada pasangan tersebut yang hanya mahu dikenali sebagai Zarina, 46, mend4kwa, susp3k dan m4ngsa kerap berg4duh. Suspek juga pernah ditahan polis sebelum ini.

Sumber : KOSMO! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *