Padah Hina Allah Dan Nabi, Lelaki Diserang Hingga BerIumuran Da’rah!

Video Viral Hina Allah & Nabi

Sejak kebelakangan ini, isu mempersendakan agama IsIam semakin menjadi-jadi  termasuklah seorang pelawak wanita yang menjadikan agama dan bangsa sebagai bahan komedi serta seorang lelaki yang mengajuk laungan azan di radio.

Tetapi kali ini lain pula kisahnya apabila pelawak Shahrol Shiro berkongsi satu video memaparkan tindakan seorang lelaki menghin4 agama islam.

Hin4 agama Islam

Menerusi perkongsian Shahrol di Instagram, dia tidak menyangka isu penghin4an agama Islam semakin banyak. Bukan itu sahaja, tindakan lelaki berkenaan seakan menguji kesabaran umat islam kerana menghin4 Nabi Muhammad SAW serta Allah SWT.

Demikian petikan dariada video yang tular:

Aku nak korang ‘try’ dengan aku sebab aku ni berani m4ti punya orang. Jumpa terus bu nuh jangan cakap banyak.

Aku nak tanya pada Melayu Islam b*b*, Nabi Muhammad kau tu sebenarnya kambing b*b*, Allah kau tu b*b*. Islam kau tu c*l*k* s**l.

Bagaimanapun tindakan individu berkenaan kurang disenangi oleh umat Islam dan sangat tidak wajar.

Di video yang lain, lelaki berkenaan dilihat berIumuran d4rah dipercayai akibat dipukuI oleh sekumpulan lelaki dan memintanya pergi ke balai poIis berhampiran untuk menyerah diri.

Dalam pada itu, Shahrol berharap agar individu terbabit dapat belajar sesuatu daripada apa yang telah berlaku pada dirinya itu kerana isu agama Bukan sesuatu bahan yang boleh dibuat main.

Video 1 :

Video Tular Hina Islam

Seakan seperti dah jadi musim pulak isu penghinaan agama islam.Minta bantuan semua info dimana mamat ni berada dan jika ada detail beliau, minta dimaklumkan supaya pihak berkuasa boleh jalan kerja.Tq🙏

-Shahrol_shiro

Video 2 :

Semoga beliau belajar sesuatu dan menjadi asbab berubah ke arah yang lebih baik.

Sumber : Shahrol_shiro via Siakap keli

Leave a Reply

Your email address will not be published.