Hantar Live Location Tapi Tamat Di Klin1k, Rupanya Guru Ini Sudah..

Pi,lu dan sedih tak terkata. Itulah yang dirasai oleh seorang suami ini ketika baru sahaja kehilangan isterinya pada 2 Ogos, kelmarin.

Seorang guru bernama Razvi Musily berkongsi di Facebook beliau tentang khabar du,ka tentang pemergian isterinya, Nuraslina Lee yang juga seorang guru.

Difahamkan guru berkenaan terlibat dalam n4has jalan raya semasa dalam perjalanan pulang ke Lahad Datu setelah menghabiskan tugasan sebagai pengadil kejohanan ragbi di Keningau, Sabah.

M4ngsa yang turut dikenali dengan nama Cikgu Lina itu menghem,buskan nafas terakhir ketika menerima r4watan. Kehil4ngannya turut dirasai seluruh warga sekolah tempat beliau mengajar, SK Bukit Belacon Lahad Datu. Beliau yang juga berkhidmat selaku guru bimbingan dan kaunseling itu disifatkan sebagai permata sekolah yang sentiasa k0mited dalam kerjanya.

Live Ended Di Klinik Kesi,hatan Telupid

Menerusi perkongsian Cikgu Razvi, isterinya itu sempat membelikan makanan buat mereka sekeluarga dan berkongsi lokasi semasa melalui aplikasi whatsapp. Namun, ia tiba-tiba berakhir di sebuah klin1k kesih4tan di Telupid.

Semalam, pada 3 Ogos, guru tersebut memaklumkan semula bahawa Allahyarhamah isterinya dimandikan dan dis0latkan di H0spital Duchess Of Kent Sandakan kemudian akan dikebu.mikan di Tanah Perku,buran Pasir Putih Tawau.

Beliau turut memohon agar didoakan kelancaran pengurusan jen4zah isterinya.

Innalillaahi wa inna ilaihi rojiun. Semoga Allahyarhamah Nuraslina Lee ditempatkan di kalangan orang-orang beriman, diampunkan segala d0sa-d0sanya, dilapangkan persemadi4nnya dan dipertemukan semula bersama suami, anak dan ahli keluarganya di syurga kelak. Aamiin.

Sumber : Facebook Razvi Musily

Leave a Reply

Your email address will not be published.