Rakan Ha’sut Balas Dend4m, Budak 10 Tahun BeIasah & Ce’kik Nenek Sampai Pengs4n

Budak 10 Tahun BeIasah & Ce’kik Nenek Sampai Pengs4n

Seorang budak lelaki berusia 10 tahun telah ditahan kerana menc3kik neneknya di wilayah Heilongjiang di China.

Rakaman kejadian yang berlegar di media sosial memaparkan budak lelaki itu menc3kik neneknya selepas mngsa bertindak memukuInya.

Menurut Mothership, media Taiwan Mirror Medi meIaporkan bahawa rakaman kejadian itu mula muncul di Weibo sebelum tersebar ke platform media sosial yang lain.

Apa yang terjadi?

Video yang tersebar bermula dengan nenek itu memukuI cucunya sambil memegang sebatang kayu di sebelah tangan.

Sebagai tindak balas, budak lelaki itu cuba mermpas kayu tersebut sebelum bertindak menum’buk neneknya.

Dia kemudiannya mencengkam dan menc3kik neneknya lalu menariknya ke lantai dan neneknya berulang kali memukuInya menggunakan selipar dalam usaha untuk membebaskan dirinya.

Akhirnya, mngsa berhenti bergerak dan individu yang merakam adegan itu kedengaran memujuk budak lelaki berkenaan untuk melepaskan m4ngsa sambil ketawa.

Budak lelaki yang masih memegang wanita tua itu kemudian menj3rit memberitahu bahawa dia sering dipukuI oleh neneknya dan ditu duh sebagai tidak munasabah.

Selepas itu, orang yang merakam video tersebut meminta dengan nada yang lebih risau agar budak lelaki itu meIepaskan neneknya dan bangun.

Dia juga sempat memberitahu budak lelaki itu, bahawa “dia tidak akan memukuI kamu lagi”.

Apabila budak lelaki itu meIepaskan wanita tua itu, dia berulang kali dipukuI oleh seorang wanita lain yang muncul dan membawa seorang kanak-kanak di belakangnya.

Dia juga kedengaran memberitahu budak lelaki itu bahawa neneknya telah meninggaI dunia.

Menurut Mirror Media, wanita itu merupakan ibu kepada budak lelaki tersebut. Video itu kemudiannya berakhir dengan budak lelaki itu merayu agar neneknya bangun manakala wanita tersebut terus memukuI budak lelaki berkenaan.

Tidak dapat dipastikan sama ada neneknya itu tidak sedarkan diri atau telah meninggaI dunia.

Menurut lap0ran media China, budak lelaki itu did4kwa telah dih4sut oleh rakan-rakannya untuk membalas dend4m terhadap neneknya.

Budak lelaki dilap0rkan telah ditahan pihak p0lis bersama tiga lagi rakannya.

Sumber: Mothership

Leave a Reply

Your email address will not be published.