[VIDEO] Ibu Terbaring Kaku Dilumuri D4rah, Anak Tak Henti Meraung Di Sisi Ibu

Kanak-kanak Berlumuran D4rah Menangis Pilu Di Sisi M4yat Ibu

Semalam, kecoh di laman sosial mengenai sebuah video kanak-kanak sedang menangis di sisi j4sad seorang wanita yang tular dikongsikan di laman Facebook dan whatsapp.

Kejadian memiIukan berkenaan khabarnya berlaku di Tawau, Sabah.

PoIis Tawau mengesahkan video tular berkenaan yang memaparkan seorang kanak-kanak menangis di sisi m4yat seorang wanita dipercayai ibunya adalah satu kejadian k3s bu nuh yang berlaku di Kampung Icebox, Tawau, petang semalam.

Tangkap layar memaparkan seorang kanak-kanak perempuan menangis sambil melihat m4yat ibunya.

Bagaimanapun, punca kejadian belum dapat dipastikan setakat ini dan sepasukan poIis masih giat menjalankan sias4tan lanjut di lokasi kejadian.

Ketua PoIis Daerah Tawau Asisten K0misioner Jasmin Hussin ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu.

β€œKita ada menerima lap0ran mengenai kes bu nuh berkenaan petang tadi.

β€œP0lis bertugas masih berada di lokasi kejadian bagi melakukan sias4tan lanjut dan maklumat akan disalurkan dari semasa ke semasa,” katanya ketika dihubungi semalam.

Tangkap layar daripada video yang tular

Terdahulu, video berdurasi 24 saat itu memaparkan seorang kanak-kanak perempuan men4ngis sambil melihat m4yat ibunya yang terbaring kaku dalam keadaan berlumuran d4rah dipercayai dibu nuh.

Lihat video di sini!

Sumber : Kosmo

Perkembangan Kes :

π–π€ππˆπ“π€ 𝐌4𝐔𝐓 πƒπˆπ’4πŒπ”π πƒπˆ πŠπ€πŒππ”ππ† π“πˆπ“πˆππ†π€π ! 𝐏0π‹πˆπ’ 𝐓𝐀𝐖𝐀𝐔 πƒπ€π‹π€πŒ 𝐔𝐒𝐀𝐇𝐀 𝐁𝐔𝐑𝐔 𝐒𝐔𝐒𝐏3𝐊 !

Semalam (15hb Disember), warga Tawau dikejutkan dengan kes samun yang berlaku Kampung Titingan. Menurut Timbalan Ketua PoIis Daerah Tawau Superintendan Champin Piuh, m4ngsa wanita k3s s4mun ini adalah wanita warga asing berumur 30an.

Sias4tan terhadap keluarganya dapati wanita tersebut berpakaian kemas dan berjalan kaki dari rumah di Kampung Titingan ke rumah kakaknya yang berdekatan untuk mengambil sayur.

Ketika melalui lorong gelap bangunan buruk, mngsa wanita dan anaknya telah dis4mun. Namun anaknya tidak terc3dera dalam kejadian.

Sias4tan juga mendapati ada kec3deraan di bahagian leher m4ngsa wanita. Kesan pergeIutan yang mungkin disebabkan k3s ini turut dijumpai. Barang kemas rantai dan subang yang dipakai m4ngsa wanita turut hilang.

Pada pukul 9.45 malam, pihak p0lis telah membawa jen4zah mangsa wanita ke Hospital Tawau untuk lakukan bed4h si4sat dan teruskan sias4tan lanjut.

Sumber : 8hannel

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *